#loppistajm

 

Sommarens skönaste fyndfest -

Drive-in-Loppis mitt på Täbyvischan!

NYA TÄBYLOPPIS

Gillar du gamla prylar, skattjakt och folkfest? Pallra dig iväg till Nya Täbyloppis!

Bakluckeloppisen i gröngräset är ett perfekt utflyktsmål för hela familjen: Sälj själv eller fynda järnet bland alla prylar och människor på loppisfältet som gjorda för somrigt spring i benen! Strosa runt bland raderna av bakluckor med drösar av pryttlar, mojänger och mackapärer, ta en fika och känn livsandarna vakna.

Här, på Täbyvischan - bara 10 minuter med bil från Täby Centrum - slår vi upp portarna till den fantastiska loppisvärlden. Somrigare kan det inte bli!

ÖPPETTIDER

Nya Täbyloppis har öppet kl. 11-15 ett gäng helger under 2019. Datumen hittar du HÄR!

TA SIG HIT!

Kommer du med bil finns gott om parkering på loppisfälten.
Du som åker kommunalt får GRATIS LOPPIS-SHUTTLE från Täby Kyrkby station med våra vänner på TaxiKurir!

Och du, vill du ta taxi hela vägen hem med alla dina fynd? Alla loppisfantaster har rabatt i TaxiKurir-appen! Läs mer HÄR!
 

TIPS FÖR ALLA FYNDSUGNA!

 

VÄXELPENGAR: Ta med dig ordentligt med kontanter - plöstligt står du framför ditt livs fynd! Och försök att inte ha bara 500-kronorssedlar, som är svårväxlade. Välj i stället hellre 400 + 100 i två omgångar i bankomaten. Numera funkar det också väldigt ofta med Swish, så hör med säljaren om möjligheterna när kontanterna sinar.

 

VÄSKA: Dina fynd ska med hem också... En tom plastpåse tar inte stor plats i jackfickan. Den gamla trotjänaren Dramaten-rullväskan är inte alls tokig på en loppis.

 

NYFIKENHET: Nöj dig inte bara med det som står längst fram på säljborden. Titta i lådorna under borden (fråga först!), fråga säljarna om prylar du kanske inte ens förstår vad det är. Där kan du hitta dina egna fynd.

 

SE POTENTIALEN: En stol kan enkelt målas om, ett silverföremål putsas. Inte allt guld glimmar, det får varje rutinerad fyndjägare lära sig.

 

PROVENIENS: Det tjusiga ordet som betyder en viss pryls bakgrund. Köper du direkt av den som tidigare ägt föremålet har du världens chans att få veta mer om dess historia. Ta chansen - loppishistoriorna är ofta riktiga pärlor!

 

MÅTTBAND: Överkurs? Nja, om du letar efter något särskilt som ska få rum någon viss stans, skriv upp måtten på en kom-ihåg-lapp och ta kanske rent av med måttband - eller färgprov om det är nyanser i stället för centimeter du jagar.

 

SKOR: Du lär gå längre än du inser på loppisarna. Så se till att ha sköna skor!

 

PRUTNING: En konst att göra med finess, utan att köra över motparten. Känn av när det är läge: En prutförhandling kan vara riktigt skoj för alla inblandade. Glöm inte att det faktiskt inte är något fel med att betala vad säljaren vill ha för sin vara, heller. Loppis är ju rätt billigt ändå, har vi hört!

 

MER LOPPIS

Vi har många loppisar runt om i Stockholmsområdet. Du hittar information om dem alla, kalendarium etc på loppistajm.se

 


 
 

HITTA HIT - KLICKA HÄR!PRAKTISKA LIVSNÖDVÄNDIGHETER:

JA! Det finns enklare mat, fika och dryck att köpa på området.
JA! Det finns bajamajor på loppisfältet. Vill du t o m sponsra en sådan? Klicka här!NÄR
ÄR DET
LOPPIS?

 
 
 

 

Diggar du loppis?

Håll dig uppdaterad med Stockholmsmarknaders nyhetsbrev - helt gratis! Anmäl dig här nedan!

Epostadress:


 
 
link link link link link link link link www.solvallaloppis.se/tidernas/ www.stockholmsmarknader.se/utmarkelser http://www.stockholmsmassan.se/press/pressmeddelanden/2015/2/premiar-for-galacocktail-och-prisutdelning-med-the-collectors-awards-pa-antikmassan  https://mitti.se/nyheter/forsamling-och-loppis-far-dela-pa-miljopris/