#loppistajm

 

Sveriges största bakluckeloppis!

Täby Galopp blir Täby Park - loppisen är kvar på samma ställe!


           

Täbyloppis är Sveriges största bakluckeloppis! Här på Täby Parks (f d Täby Galopps) parkeringsplatser kan en härlig sommardag samlas många hundra loppissäljare och runt 10 000 fyndsugna besökare. Denna fantastiska, miljösnälla folkfest startade 2007 och har sedan dess bl a fått finbesök av diverse tv-inspelningar, politiska ministrar och fått Täby kommuns miljöpris och andra hedrande utmärkelser.

Täbyloppis är numera en riktig turistmagnet och en orubblig institution i Sommarstockholm. Vi kallar det The Happiest Place in Täby - och du är mycket välkommen, oavsett om du vill fynda eller bli av med prylar: Kom och träffas och trivs på Täbyloppis!

2016 är vi väldigt glada att presentera stans bästa hamburgare på Täbyloppis - av våra vänner på CG:s Streetfood. Så missa inte loppisbeachen med mumsig mat i sommar!

Arrangören Stockholmsmarknader AB

Epost: info@stockholmsmarknader.se

Telefon: 076-8966370

 

Vi på Stockholmsmarknader är loppisentusiasterna Maria och Emma med vänner. Vi har 10 års erfarenhet av att arrangera loppisar, driver nuförtiden ett 20-tal och har fått en rad fina utmärkelser för våra evenemang. 7 maj 2016 blev vi t o m Världsmästare i bakluckeloppis med nytt världsrekord med över 1 000 säljande bakluckor inne på Solvalla travbana. Så räkna med riktigt professionella arrangemang med mycket prylglädje och massor av engagemang.

Genom åren har vi fått flera hedersamma utmärkelser:
Årets Företagare i Täby 2012
Silverpristagare Årets Företagare Stockholms län 2012
Täby kommuns miljöpris 2014
Årets Nydanare i Collectors Awards 2015
Världsmästare i bakluckeloppis 2016 med världsrekord på Solvalla travbana
Hedersutmärkelse från Företagarna Danderyd & Danderyds kommun 2016

Täbyloppis är med andra ord alltid ett säkert kort för dig som vill sälja eller fynda på loppis! Hos oss vet du vad du får: Du vet vem arrangören är, att du kommer till en riktig loppis, alltid välbesökt, alltid välorganiserat.

För mer information om oss och våra marknader, se www.stockholmsmarknader.se
Vill du se hela vårt loppisutbud? Kolla in www.loppistajm.se

Följ oss också gärna på Instagram  #loppistajm

Drive-in-Loppis Täby i TV och tidningar:

Se Antikrundan på Täbyloppis
- klicka på bilden nedan för att se filmen!

Sverker O och Sommar-Plus på Täbyloppis
- klicka på bilden nedan för att se filmen!

SVT Nyheter på besök
- klicka på bilden nedan för att se filmen!

 

SvDs besök på loppisen
klicka på bilden för att läsa!

DN På Stan skriver om loppisen
klicka på bilden för att läsa!

Ett besök av Dagens Nyheter
klicka på bilden för att läsa!

Vi har fått priset Årets Företagare i Täby 2012 & silver i regionfinalen, klicka på bilden för att läsa!Välgörenhet
Stockholmsmarknader stödjer verksamheter för hemlösa katter och hundar i Stockholms län! Arbetar du på ett katt- eller hundhem - hör av dig till oss! Maila oss på info@stockholmsmarknader.se


www.tabypark.se www.stockholmsmarknader.se info@stockholmsmarknader.se www.stockholmsmarknader.se/aretsforetagare http://www.stockholmsmassan.se/press/pressmeddelanden/2015/2/premiar-for-galacocktail-och-prisutdelning-med-the-collectors-awards-pa-antikmassan http://www.taby.se/Global/Bygga,%20bo%20och%20milj%C3%B6/Milj%C3%B6/Milj%C3%B6pristagare.pdf