#loppistajm

 

SÄLJ PÅ LOPPIS, DU MED!

DET ÄR ENKELT, ROLIGT OCH BRA FÖR MILJÖN!

 

 

BOKA PLATS ONLINE

Boka din plats i förväg för att vara säker på att få plats. Antalet platser är begränsade p g a coronarestriktioner. En vanlig säljplats kostar 150 kr på vardagar, 200 kr på helger, om du köper din plats online. Större platser för större fordon kostar lite mer, läs mer nedan. Bord och klädställning finns att hyra på loppisen, men du kan även ta med detta själv.

Tänk på att köp av loppisplats är bindande. Det går alltså inte att byta datum eller att boka av plats när du väl genomfört köpet. Loppisen har öppet i alla väder.

I och med köp av säljplats godkänner du loppisens regler och köpvillkor.

PRAKTISK INFORMATION OCH REGLER

OBS! LÄS OCKSÅ KÖPVILLKOREN, KLICKA HÄR!

ÖPPETTIDER 2021: Klicka HÄR!

PRIS & PLATSKATEGORIER: En vanlig plats för dig som har vanlig personbil kostar 150 kr på vardagar, 200 kr på lördagar och söndagar, om du köper din plats online. Du som har minibuss, van, skåpbil, släpkärra, pickup, "amerikanare" e dyl klassas på loppisen som större fordon och behöver köpa en stor plats för 250 kr på vardagar, 300 kr på lördagar och söndagar (onlinepris). Den kan också passa dig som har väldigt mycket prylar. Vanlig plats är 3 meter bred, med plats att ställa upp bord framför bakluckan. Stor plats är 6 meter bred, där du vanligtvis ställer sidan av bilen ut mot kund (släp kopplas av från bil och ställs upp bredvid bilen). Du måste hålla alla prylar, bord etc inom din plats.

Om du köper din plats i kassan på loppisen kostar platsen 50 kr mer på helger, 30 kr mer på vardagar, än onlinepriserna ovan. För att vara säker på att få en plats bör du dock köpa din plats online. Antalet platser är begränsade.

BINDANDEN BOKNING! Tänk på att köp av loppisplats är bindande. Det går alltså inte att byta datum eller att boka av plats. Loppisen har öppet i alla väder.

TIDER: Insläpp för säljare från ca 2 timmar innan loppisens öppning. Du måste ha anlänt till loppisen senast kl. 10.30 på helger, senast 16.30 på torsdagar - annars förlorar du din plats. Alla säljare ska ha packat ihop, städat och lämnat området senast en och en halv timme efter loppisens stängning.

VAD FÅR MAN SÄLJA?: Du får sälja nästan allting som är lagligt och som inte väcker anstöt, förutom mat eller dryck för direktförtäring. Du får INTE sälja vapen eller något som ser ut som riktiga vapen, knivar, svärd, luftgevär etc och inte heller levande djur. Du får självklart inte heller sälja något som är olagligt eller som kan väcka anstöt (t ex piratkopior, mediciner eller pornografiskt material).

-Arrangören förbehåller sig rätten att avvisa prylar och/eller försäljare, som arrangören bedömer stör arrangemanget, när som helst under dagen. Arrangören förbehåller sig också rätten att efterfråga och anteckna prylars ursprung.

BORD, KLÄDSTÄLLNING, STOL: Både bord, klädställningar och stolar finns till uthyrning på loppisen. Supersmidigt för dig som inte har eget eller inte ryms med detta i bilen! Du hyr detta av vår samarbetsparter Tältfestarna direkt på plats på loppisen. Du förbokar alltså inte detta. Priser hittar du HÄR!

UTAN BIL: Det går fint att sälja på loppisen utan bil. Får du skjuts? Hör med våra medarbetare hur du gör detta enklast.

HITTA IN PÅ LOPPISEN: När du kommer till loppisen: Följ skyltar för "Säljare" och håll utkik efter våra medarbetare, Team Loppis, i gula reflexvästar. OBS! Det är inte tillåtet att stanna till längs landsvägen, inte heller för avstigning / kort urlastning.

EN BIL PER PLATS: Bara en bil per säljplats får åka in på loppisområdet. Har du en extrabil med dig - kör in på besöksparkering (egen infart) och lasta ur därifrån. Även om du köpt en stor plats kan du bara köra in med en bil på loppisområdet.

KOMPISPLATSER: Det är kul att sälja tillsammans! Om ni är flera bilar som vill ha platser bredvid varandra: Se gärna till att hamna efter varandra i kön in på loppisen. Meddela också vårt Team Loppis att ni hör ihop, så hjälper vi er!

PLATSHÄNVISNING: Vi hänvisar er in på säljplatser vartefter ni anländer till loppisen. Av logistikmässiga skäl kan du inte "paxa" eller vänta in någon särskild plats. Vi hjälper till att lotsa dig ut, om du vill åka tidigare.

STÄDA OCH TA HEM DINA SOPOR: Efter loppisdagen städar du din försäljningsplats och tar med dig skärp och dina osålda prylar, tomkartong etc från loppisen. Det är INTE tillåtet att lämna kvar något på området, inte heller lådor med "Bortskänkes/gratisprylar". För kvarlämnade prylar/sopor debiterar vi en sophanteringsavgift om 500 kr. Tips: Hagby återvinningscentral ligger bara ett par minuter från loppisen.

CORONASÄKERHET: Ni säljare ansvarar för att det inte uppstår trängsel vid er plats. Tips: En presenning eller stor filt att lägga över sina prylar är bra för att tillfälligt stänga sin försäljning.

MAT OCH DRYCK: Inne på loppisområdet finns varmkorv och fika att köpa. Slå dig gärna ner i solstolarna på loppisbeachen eller i gröngräset. Självklart håller vi avstånd även i matkö / på loppisbeachen.

TOALETT: Bajamaja finns på området. Tyvärr finns ingen handikapptoalett.

VÄDER: Det finns inget dåligt loppisväder i Täby... Vi har alltid öppet! Om väderleksrapporten gissar på något regnstänk fungerar en enkel pressening, plastsäcker, partytält etc finfint tills solen tittar fram igen.

PRESENTKORT / FRIBILJETT: Dessa gäller för obokade loppisplatser. Men om du vill nyttja den för en förbokad plats på denna loppis gör du så här: Köp en plats via den vanliga bokningssidan. Ta med presentkortet till loppisen och få tillbaka platsavgiften på plats. Ett presentkort gäller för en vanlig plats.

NYBÖRJARTIPS: Är du nybörjare på loppis? Smarta tips för loppissäljare hittar du HÄR!

LYCKA TILL OCH KRÄNG SÅ DET RYKER!

 

SMARTA TIPS FÖR LOPPISSÄLJARE - KLICKA HÄR!

 

 

DIGGAR DU LOPPIS? ANMÄL TILL DIG VÅRT NYHETSBREV!

Få första tjing på våra loppisnyheter med Stockholmsmarknaders nyhetsbrev - helt gratis! Anmäl dig här nedan!

 

link link link link link link link link link link